De Essentie – old

GAB’s Atelier / De Essentie
Wat is de Essentie van GAB’s Atelier?
De essentie in mijn werk voor GAB’s Atelier ligt in het feit dat ik zelf een behoorlijke worsteling ondergaan heb om met plezier en in vrijheid te kunnen creëren en te experimenteren. Het was een hele weg om te komen waar ik nu ben, maar ik wist ook dat ik die weg wilde gaan om weer met veel plezier en vanuit mijn “Ziel en Zaligheid” bezig te kunnen zijn met mijn creativiteit.
Faalangst, een hele strenge interne criticus en weinig opbouwende feedback op mijn opleiding, die ik vroeger gevolgd heb, hebben ervoor gezorgd dat het plezier bijna compleet verdween.
Pas toen ik jaren later in mijn leven opleidingen ben gaan doen waarin persoonlijke ontwikkeling en creativiteit bij elkaar kwamen is dat plezier weer gegroeid en kon ik de voldoening, vervulling en het werkelijk genieten van creatief bezig zijn weer ervaren, en is er een nieuwe passie ontstaan om ook anderen dit plezier weer te kunnen laten ervaren. En daarvoor heb ik GAB’s Atelier opgericht.
Dus heb jij of jouw kind regelmatig last van faalangst en onzekerheid en ben je streng naar jezelf of denk je dat je niet creatief bent, maar wil je toch graag mooie dingen maken? Twijfel dan niet en geef je op voor een van mijn cursussen of workshops en kom het plezier zelf ervaren. Er bestaat geen goed of fout, alleen maar het plezier om te experimenteren en te verwonderen over wat je handen kunnen maken!
foto: Conny van Marle